Bonifatiusplein 2 LEEUWARDEN

vraagprijs
€ 710.000 k.k.

Het Bonifatiusplein/Amelanderpark.

Aan de voet van één van de bakens van Leeuwarden, de Bonifatiustoren, vindt u dit monumentale en zeer royale woonhuis. Het object staat haast verborgen achter de Voorstreek, op een plek waar in samenwerking met de gemeente grootse plannen worden ontwikkeld, onder meer door Zwanenburg Projecten, voor de transitie naar een zeer prettig leef en belevingsgebied.

Een greep uit de plannen.

De parkeerterreinen op het Bonifatiusplein en in de Amelandsstraat maken plaats voor het Amelanderpark en inmiddels bestaan er vergaande plannen om aan de westzijde van het gebied (achterzijde Voorstreek) in stijl gebouwde appartementen en enkele stadsvilla’s te realiseren. Zie voor een uitgebreide verhandeling over deze vergaande kwaliteitsimpuls www.leeuwarden.nl/amelandskwartier. Na deze metamorfose zal de omschrijving “stadsoase” niet misstaan. Zie voor een eerste impressie ook www.bonifatiusplein.nl.

De woning.
Het betreft een in de loop van de jaren met veel liefde en vakmanschap gerenoveerd object met villa-achtige allure.

De entree op Bonifatiusplein 1 mag je gerust imposant noemen met aan weerszijden van de hal fraai gerestaureerde kamers, welke zijn te gebruiken als woonkamer en/of slaap/hobby/werkvertrekken. In een van de kamers is een douchegelegenheid gerealiseerd.

Achter in de hal bevindt zich het toilet en de toegang naar de hal van de bovengelegen Bonifatiusplein 2, welk woondeel ook een eigen ingang heeft aan de noordzijde, de toegangsstraat naar de Bonifatiuskerk.

Op de verdieping de riante woonkamer van plm. 48 m2, een grote separate keuken, de master-bedroom, het toilet en de badkamer met bad, douche en wastafel.

Ook op de tweede verdieping een zee aan ruimte in de vorm van een enorme hobbyruimte, momenteel in gebruik als sportzaal, maar voor veel doeleinden te gebruiken, voorts een slaapkamer van flinke afmetingen met eigen badkamer met douche en wastafel en, op de overloop, een toilet.

Ten slotte op de begane grond een inpandige berging en garage.

Bonifatiusplein in het nieuws:
https://lc.nl/friesland/leeuwarden/Huizenverkoop-Bonifatiusplein-begint-rond-zomer-27762434.html

Specificaties

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 710.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
Delen op socialmedia

Plan een bezichtiging
voor: Bonifatiusplein 2

Bel ons op 058-2160500 voor direct contact.
Of laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy