De Prunus 45 LEEUWARDEN

vraagprijs
€ 279.500 k.k.

Direct tegen het karakteristieke Huizum-dorp, in plan de Zuiderplantage, vindt u deze in 2006 gebouwde, riante eengezinswoning met eigen parkeerplaats achter de woning. De Prunus (pruimenboom) verwijst naar het tuinbouwverleden in dit gebied. De kleinschalige wijk bevindt zich op geringe afstand van uitvalswegen, maar ook Albert Heijn XL, Intratuin en het uitgebreide winkelaanbod van de Schrans.
De woning die met zorg en aandacht voor het dorpse karakter van de wijk is gebouwd, is voorzien van 16 zonnepanelen, goed voor een opbrengst van 2835 Kw per jaar.
De binnenwanden zijn in 2017 spac gespoten en ook is toen een nieuwe keuken geplaatst.

Loopt u mee?
Op de begane grond komt u via de hal met toilet in de tuingerichte doorzon woonkamer met moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Achter de woning een heerlijke, zonnige tuin met terras, berging, achteruitgang en parkeerplaats.
De eerste verdieping bereikt u via de (afgesloten) trap in de woonkamer. Op deze etage een overloop met vaste trap naar de tweede verdieping, een drietal slaapkamers, de badkamer met bad, douche en wastafel, voorts een separaat toilet.
Op de tweede verdieping de vierde slaapkamer en royale zolder met wasmachine-aansluiting en opstelling van de c.v. ketel.
Wat betreft sfeer en afmetingen verwijzen wij u voorts graag naar de foto’s en plattegond tekeningen.

Interesse? Neem zelf of via uw aankoopmakelaar contact met ons op voor een bezichtiging.

Specificaties

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 279.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2160500 voor direct contact.

Contact opnemen