Stienzer Hegedyk 12 STIENS

vraagprijs
€ 495.000 k.k.

Over unieke woonobjecten gesproken!

Fraaie woonboerderij, op ruim bemeten tuinperceel en prachtig zicht over de landerijen. De huidige eigenaren hebben de authentieke sfeer en karakter van de woning behouden gelaten, wat zorgt voor een heerlijk behaaglijk en knusse ambiance.
Net zo verrassend zijn de bijgebouwen, o.a. 2 volwaardige wooneenheden welke nu bestemd zijn als zorgwoningen, overkappingen en ruime stallingen voor kleinvee en bergruimtes.

Indeling woning:
begane grond: Royale hal/bijkeuken, gang, sfeervolle woonkamer met balkenplafond en houtkachel, open keuken met hoek-opgestelde keuken en kookblok, diverse inbouwapparatuur, zitgedeelte met speksteenkachel en schuifpui naar terras/tuin, vanuit de gang is de slaapkamer bereikbaar en toilet, keurige badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.
1e verdieping: Boven de slaapkamer is een ruim zoldervertrek, daarnaast is vanuit het eetgedeelte een tussenhal met trap naar de 1e verdieping met slaapkamer en werkkamer.

Voorts een ruime zonnige achtertuin met vijverpartij, fruitbomen en speelweide.

Bijgebouwen:
2 zorgwoningen (2/1 kap), welke gebouwd zijn in 2011. Beide woningen hebben een ruime en hoge woonkamer met vloerverwarming en PVC-vloer, fraaie keuken met diverse inbouwapparatuur, slaapkamer en ruime badkamer met toilet, douchecabine en wastafelmeubel.

Overkapte schuur voor o.a. houtopslag en vee-stalling en ruime schuur met terras gedeelte, ruime garage, een werkplaats en nog een aparte berging.

Algemeen
De woning kent een gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen richting o.a. Stiens (enkele fiets minuten) en via de provinciale weg (N357) naar Leeuwarden (10 auto minuten) en A/N31 naar Harlingen/Drachten. Stiens kent een hoog voorzieningsniveau met diverse winkelaanbod, verschillende supermarkten, scholen en sportverenigingen.

Specificaties

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 495.000 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
Delen op socialmedia

Helaas..
Dit object is niet meer beschikbaar

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058-2160500 voor direct contact.

Contact opnemen