Bosma de Witte makelaars optimaal rendement uit uw verkoop

Verkoopmakelaar 

Woning verkopen 

Bij de verkoop van uw huis heeft u verschillende wensen. Een maximale verkoopprijs en veel exposure om de woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. 

Bosma de Witte Makelaars is gespecialiseerd in woningverkoop in de stad Leeuwarden en het platteland en zorgt voor het meest optimale verkoopresultaat. Wij adviseren u onder andere over de beste vraagprijs, eventuele voorwaarden en kunnen hiertoe diverse middelen en instrumenten inzetten.
Hierbij kunt u denken aan professionele fotografie en styling via GUUZ, fraaie verkoopbrochures, plaatsing op Funda en online campagnes via social media, advertenties in gedrukte media en meer. Onze NVM-Makelaars stellen alles in het werk om een maximaal rendement uit uw verkoop te halen.

Hoe pakken wij het verder aan? o.a. geen open huis! Wij willen kandidaat kopers de gelegenheid geven om de woning te bezichtigen en weloverwogen een beslissing te nemen. Op deze manier kunnen wij u ook beter informeren! 

Benieuwd naar ons verdere unieke aanpak voor de verkoop? 

We komen graag bij u langs om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken en u inzicht te geven in de waarde van uw woning. Bel ons voor een afspraak op 058-2160500 of mail naar [email protected].

Vraag hier uw gratis waardebepaling aan


Zorgeloos verkopen met het meest optimale resultaat!


Dat is Bosma de Witte makelaars!

  • Vakmanschap en verstand van zaken;
  • Gecertificeerde Register Makelaars en Register Taxateurs;
  • Meer dan 30 jaar kennis en ervaring in de woningmarkt;
  • Echte persoonlijke begeleiding door het gehele verkoopproces;
  • Optimaal bereikbaar en korte lijnen;
  • Unieke woningpresentaties;
  • Passie voor mensen en woningen.