Bosma de Witte makelaars Oudega aan het water – De Nije Hoop

Oudega aan het water

De Nije hoop - Appartementen

De verkoop van De Nije hoop te Oudega is zaterdag 21 mei jl. gestart!


Midden in het hart van het levendige dorp Oudega in de gemeente Smallingerland wordt op de locatie van de voormalige zuivelfabriek, het nieuw appartementencomplex ‘de Nije Hoop’ gerealiseerd.

De Nije Hoop bestaat uit 10 appartementen op de 1e en 2e verdieping van het nog te bouwen complex. De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers en een zonnig balkon met uitzicht op het nog aan te leggen meer van Oudega. Op de begane grond bevinden zich nog 1 appartement, 10 garageboxen en de bergingen van de appartementen, de overige ruimte op de begane grond is bestemd voor commerciële ruimte.

Inschrijving
De verkoop van dit project gaat per inschrijving.
Inschrijven kan via het bijgevoegde inschrijfformulier tot dinsdag 7 juni aanstaande 12.00 uur.

De dagen erna zal de toewijzing plaatsvinden. Bij de toewijzing wordt voorrang verleend aan de optanten, die zonder voorbehouden willen kopen. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor dezelfde woning, kan er eventueel geloot worden. Na het toekennen van de optie wordt u door ons geïnformeerd en uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met de nieuwbouwmakelaar.

Let op: alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren die voor 7 juni aanstaande 12.00 uur bij ons of Bosma en de Witte zijn ingeleverd of gemaild naar [email protected] of [email protected] en ondertekend, worden meegenomen in de toewijzing van de woningen. Na inlevering van uw inschrijfformulier ontvangt u een bevestiging.

Optie
Na 7 juni 2022 worden de woningen toegewezen aan de gelukkigen. U ontvangt een mail met een bevestiging van uw optie en wordt gebeld door de nieuwbouwmakelaars van Makelaardij Hoekstra. Een optie is 2 weken geldig. Degene aan wie geen woning is toegewezen komt op de reservelijst te staan. Mocht er een woning vrijkomen waar u zich voor heeft ingeschreven, dan nemen wij contact met u op.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u een interesse, aanmelden of een vraag over dit object? Gebruik het contact formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Of aanmelden kan via onze gezamenlijke partner Makelaardij Hoekstra.

Kantoor adres:
Zuiderplein 31
8911 AN Leeuwarden

Bellen of mailen:
058-2160500
[email protected]

*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy