Bosma de Witte makelaars Harinxma Villa Franeker 

Uniek wonen tegenover het Van Harinxmakanaal en grenzend aan het stadscentrum

Harinxma Villa franeker

Start verkoop - 2e kwartaal 2022

Aan het Van Harinxmakanaal wordt binnenkort een fraaie luxe villa gerealiseerd op een ruim perceel van 922 m2. Het voormalige bedrijfspand wordt hoogwaardig getransformeerd in een uniek en volledig duurzame woning. De villa krijgt een robuuste stoere uitstraling, passend bij de geschiedenis van de locatie.

De vrijstaande villa ligt op een heerlijke plek, tegen over het Van Harinxmakanaal en net buiten de historische grachtengordel van Franeker. Het stadscentrum is dan ook op loopafstand gelegen.

De Harinxma Villa
Er is gekozen voor hoogwaardige materialen en voorzieningen, die de woning een stoere luxe uitstraling geven. De Villa wordt levensloopbestendig en energiezuinig gebouwd, heeft een aangebouwde garage met overkapping/carport, riant dakterras op de 1e verdieping en 4 ruime slaapkamers. Tevens is er ruimte voor bedrijf of kantoor aan huis.

Franeker
Als ster van de Friese Elf Steden beschikt de voormalige universiteitsstad over alles wat een mens nodig heeft voor ontspanning, bezinning en inspiratie. Franeker is een bruisende stad met een dorpse gastvrijheid, heeft vele voorzieningen als restaurants, een schouwburg, NS station en uitgebreide sportfaciliteiten. Daarnaast is de ideale locatie om de Friese wateren te verkennen. Met een gunstige ligging aan de A31 richting de afsluitdijk/Leeuwarden is de stad een perfecte uitvalsbasis. Amsterdam is binnen 1,5 uur rijden bereikbaar.

Kortom heerlijk wonen in een Friese waterstad met de randstad binnen handbereik.

Nieuwe ontwikkelingen op Zevenhuizen
De gemeente ondersteunt de transformatie van het schiereiland bij de Van Harinxmaweg en Zevenhuizen, waarbij nieuwe woonfuncties zijn toegestaan. Het beoogde beeld is een woongebied van grote, groene kavels met hoogwaardige villa's. Het huidige industriële karakter wordt hiermee getransformeerd van eenvoudig en functioneel naar aantrekkelijk woongebied met groen en zicht op het water. (Bron: Visie Franeker Zevenhuizen, gemeente Waadhoeke)

Planning:
Interesse in de Harinxma Villa? Aanmelden voor de start van de verkoop kan via onderstaand contactformulier of via Funda. Wij houden u op de hoogte als er meer informatie beschikbaar komt.
De transformatie zal dit jaar beginnen en daadwerkelijke oplevering wordt nader met u afgestemd.

Afmetingen en impressies:
Aan alle genoemde afmetingen van de woning, plattegronden en tevens de artist impressies kunnen geen rechten aan worden ontleend.


Neem contact op voor meer informatie

Heeft u een interesse, aanmelden of een vraag over dit object? Gebruik het contact formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kantoor adres:
Zuiderplein 31
8911 AN Leeuwarden

Bellen of mailen:
058-2160500
[email protected]

*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy