Waarom Bosma De Witte Makelaars?

Vanaf het moment dat u ons belt of bezoekt tot het ‘moment-surpreme’ dat u uw sleutel ontvangt zijn wij goede kennissen geworden. Bemiddeling zien wij niet louter als verkopen maar als een zeer persoonlijk proces van oriëntatie, inleving, vertrouwen, meedenken en meeleven. Samen op zoek, gestuurd door onze marktkennis en middelen, waarbij integriteit ons sleutelwoord vormt tot uw sleutel...

We heten u van harte welkom!

Onze klanten aan het woord:

“We zijn zeer correct en deskundig geholpen door Hieke, Ieuwe en Jan. Door de kleinschaligheid van het kantoor is de persoonlijke benadering erg goed en prettig. Wij raden dit makelaarskantoor zeker aan, mocht je een woning willen kopen of verkopen!!!”


“No nonsense makelaar, prettig contact, eerlijk en deskundig advies, veel inzet. Ik zou dit kantoor absoluut aanraden.”


“Het kontakt verliep klantgericht, met korte lijnen, toegankelijk, duidelijk en actief. Veel interactie, overleg en kommunikatie tussen de klant en de makelaar. De betreffende makelaar kende vooral de markt in en rondom Leeuwarden goed en er was een duidelijke vertrouwensband, maar ook met de andere medewerkers op kantoor. Uiteindelijk bleek de overeenstemming en advies in keuze koper, na een behoorlijk aantal zittingen in de woning, ook de beste voor de verkoper. Alwel, geslaagde verkoop inderdaad met goed resultaat.”

Bosma de Witte Makelaars

NVM-Makelaarskantoor Bosma de Witte is sinds 2000 in Leeuwarden gevestigd, maar de ervaring van onze makelaars gaat al veel verder terug.

Ons Team