Over ons Bosma de Witte makelaars

Over Bosma de Witte Makelaars

Waarom Bosma De Witte Makelaars?

Vanaf het moment dat u ons belt of bezoekt tot het ‘moment-surpreme’ dat u uw sleutel ontvangt zijn wij goede kennissen geworden. Bemiddeling zien wij niet louter als verkopen maar als een zeer persoonlijk proces van oriëntatie, inleving, vertrouwen, meedenken en meeleven. Samen op zoek, gestuurd door onze marktkennis en middelen, waarbij integriteit ons sleutelwoord vormt tot uw sleutel.

We heten u van harte welkom!

Bosma de Witte Makelaars

NVM-Makelaarskantoor Bosma de Witte is sinds 2000 in Leeuwarden gevestigd, maar de ervaring van onze makelaars gaat al veel verder terug.

Hieke Bosma

Hieke Bosma bijvoorbeeld, is al sinds 1989 actief in de makelaardij. Tegenwoordig houdt ze zich als gecertificeerd makelaar en taxateur vooral bezig met woningen en ’boeren spultsjes’ in het buitengebied, maar ze kan zeker niet zonder de stad.

Jan de Witte

Jan de Witte, een geboren en getogen Liwwarder, heeft door eerdere functies bij o.a. de rechtbank veel juridische kennis. Als echt stadsmens kent hij Leeuwarden als zijn broekzak en hij is dan ook vooral actief in de stad.

Ieuwe Wijmenga

Ieuwe Wijmenga tot slot, onze jongste gediende, maar door zijn jaren lange ervaring als gecertificeerd makelaar, taxateur en financieel adviseur helemaal thuis in de woningmarkt van Leeuwarden e.o.

Klantenbeoordelingen

Klanten over ons op Funda

Verkoop gemiddelde: 9,5

23 november 2020

Zeer deskundig, korte lijnen in contact. Denken met je mee. Vriendelijk en een nuchtere kijk in de gekte van de huizenmarkt. Wij raden deze makelaar zeer zeker aan!

Dhr. Bernhardus Bumastraat 44

Aankoop gemiddelde: 9,3

17 november 2020

Al voor de tweede keer hebben beide makelaars mij prima geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe woning. Heel deskundig en doortastend in het contact, vlot en met humor. Tegelijkertijd regelden ze ook de verkoop van mijn huidige woning, in 1 dag verkocht voor de vraagprijs! Reëel in prijsstelling.

Mevr. Jongma (gerichte aankoop)