Over ons Bosma de Witte makelaars

Over Bosma de Witte Makelaars

Waarom Bosma De Witte Makelaars?

Vanaf het moment dat u ons belt of bezoekt tot het ‘moment-surpreme’ dat u uw sleutel ontvangt zijn wij goede kennissen geworden. Bemiddeling zien wij niet louter als verkopen maar als een zeer persoonlijk proces van oriëntatie, inleving, vertrouwen, meedenken en meeleven. Samen op zoek, gestuurd door onze marktkennis en middelen, waarbij integriteit ons sleutelwoord vormt tot uw sleutel. 

Daarom Bosma de Witte: 

  • Vakmanschap en verstand van zaken;
  • Gecertificeerde Register Makelaars en Register Taxateurs;
  • Meer dan 30 jaar kennis en ervaring in de woningmarkt;
  • Echte persoonlijke begeleiding;
  • Unieke woningpresentaties;  
  • Eerlijk en betrouwbaar advies;
  • Passie voor mensen en woningen.

Kortom: een hecht team waar u op kunt bouwen. Wij maken het verschil! 

We heten u van harte welkom!

Bosma de Witte Makelaars

NVM-Makelaarskantoor Bosma de Witte is sinds 2000 in Leeuwarden gevestigd. Met 3 Register Makelaars en Taxateurs zijn wij een uniek kleinschalig dynamisch kantoor met een zee van ervaring en een frisse kijk op de woningmarkt.

Hieke Bosma

Hieke Bosma bijvoorbeeld, is al sinds 1989 actief in de makelaardij. Tegenwoordig houdt ze zich als gecertificeerd makelaar en taxateur vooral bezig met woningen en ’boeren spultsjes’ in het buitengebied, maar ze kan zeker niet zonder de stad.

Jan de Witte

Jan de Witte, een geboren en getogen Liwwarder, heeft door eerdere functies bij o.a. de rechtbank veel juridische kennis. Als echt stadsmens kent hij Leeuwarden als zijn broekzak en hij is dan ook vooral actief in de stad.

Ieuwe Wijmenga

Ieuwe Wijmenga, woonachtig net buiten de stad, is door zijn jaren lange ervaring en als gecertificeerd makelaar, taxateur en financieel adviseur helemaal thuis in de woningmarkt van Leeuwarden e.o. 

Margreet van der Leij

Margreet van der Leij, tevens een echte Liwwarder, is woonachtig in het fraaie Gytsjerk. zij is onze steun en toeverlaat op het kantoor en als commercieel medewerker het aanspreekpunt van onze klanten.

Klantenbeoordelingen

Klanten over ons op Funda

Verkoop gemiddelde: 8,5

31 maart 2023

Goede marktkennis en deskundigheid. De makelaar heeft een goed team om zich heen die een goede ondersteuning geven bij het verkoop proces

Een funda gebruiker

Aankoop gemiddelde: 10,0

21 maart 2022

Wij hebben Bosma de Witte makelaars ingeschakeld als aankoopmakelaar en zijn zeer tevreden over hoe dit proces is verlopen.- Vriendelijke medewerkers - Duidelijke en snelle communicatie - kunnen snel schakelen, van a tot z wordt alles geregeld!Ik raad ze aan!

Een funda gebruiker