Over ons Bosma de Witte makelaars

Over Bosma de Witte Makelaars

Waarom Bosma De Witte Makelaars?

Vanaf het moment dat u ons belt of bezoekt tot het ‘moment-surpreme’ dat u uw sleutel ontvangt zijn wij goede kennissen geworden. Bemiddeling zien wij niet louter als verkopen maar als een zeer persoonlijk proces van oriëntatie, inleving, vertrouwen, meedenken en meeleven. Samen op zoek, gestuurd door onze marktkennis en middelen, waarbij integriteit ons sleutelwoord vormt tot uw sleutel.

Daarom Bosma de Witte: 

  • Vakmanschap en verstand van zaken;
  • Gecertificeerde Register Makelaars en Register Taxateurs;
  • Meer dan 30 jaar kennis en ervaring in de woningmarkt;
  • Echte persoonlijke begeleiding;
  • Unieke woningpresentaties;  
  • Eerlijk en betrouwbaar advies;
  • Passie voor mensen en woningen.

Wij maken het verschil! 

We heten u van harte welkom!

Bosma de Witte Makelaars

NVM-Makelaarskantoor Bosma de Witte is sinds 2000 in Leeuwarden gevestigd. Met 3 Register Makelaars en Taxateurs zijn wij een uniek kleinschalig dynamisch kantoor met een zee van ervaring en een frisse kijk op de woningmarkt.

Hieke Bosma

Hieke Bosma bijvoorbeeld, is al sinds 1989 actief in de makelaardij. Tegenwoordig houdt ze zich als gecertificeerd makelaar en taxateur vooral bezig met woningen en ’boeren spultsjes’ in het buitengebied, maar ze kan zeker niet zonder de stad.

Jan de Witte

Jan de Witte, een geboren en getogen Liwwarder, heeft door eerdere functies bij o.a. de rechtbank veel juridische kennis. Als echt stadsmens kent hij Leeuwarden als zijn broekzak en hij is dan ook vooral actief in de stad.

Ieuwe Wijmenga

Ieuwe Wijmenga, woonachtig net buiten de stad, is door zijn jaren lange ervaring en als gecertificeerd makelaar, taxateur en financieel adviseur helemaal thuis in de woningmarkt van Leeuwarden e.o. 

Dennis Spijkerman

Dennis Spijkerman, als makelaar i.o. leert hij graag van vele expertise die ons kantoor in huis heeft. Na een eerdere opleiding in de juridische sector te hebben volbracht is de passie voor het makelaarschap aangewakkerd en is hij een studie in het vastgoed gaan volgen. Hij verzorgt de binnendienst en staat u altijd graag te woord. 

Klantenbeoordelingen

Klanten over ons op Funda

Verkoop gemiddelde: 10,0

22 mei 2021

Super makelaar Geeft goed advies en neemt overal de tijd voor zeer persoon like aanpak enals ik vragen heb kan ik altijd een berichtje sturen krijg dan snel een reactie Ook de samenwerking met guusje was top ze heeft ons goede tips gegeven en mooie foto's gemaakt zij nam overal de tijd voor en leverd zeker geen haastwerk Conclusie een top makelaar en zeker een aanrader

Dhr. De Ruiter

Aankoop gemiddelde: 9,3

21 mei 2021

Het is wel even een bedrag wat je uitgeeft aan een aankoopmakelaar, maar zeker in deze tijd elke cent waard. Mw. Bosma was kritisch bij bezichtigingen en stelde de juiste vragen. Ze gaf goed advies en was ook ‘s avonds en in het weekend bereikbaar voor vragen. Voor mij was dit de eerste keer dat ik een huis kocht en dan is het toch erg prettig om hulp te hebben van iemand die weet hoe alles werkt en die jouw belangen behartigd.

Een funda gebruiker (zoeken en aankoop)