Over ons Bosma de Witte makelaars

Over Bosma de Witte Makelaars

Waarom Bosma De Witte Makelaars?

Vanaf het moment dat u ons belt of bezoekt tot het ‘moment-surpreme’ dat u uw sleutel ontvangt zijn wij goede kennissen geworden. Bemiddeling zien wij niet louter als verkopen maar als een zeer persoonlijk proces van oriëntatie, inleving, vertrouwen, meedenken en meeleven. Samen op zoek, gestuurd door onze marktkennis en middelen, waarbij integriteit ons sleutelwoord vormt tot uw sleutel.

We heten u van harte welkom!

Bosma de Witte Makelaars

NVM-Makelaarskantoor Bosma de Witte is sinds 2000 in Leeuwarden gevestigd, maar de ervaring van onze makelaars gaat al veel verder terug.

Hieke Bosma

Hieke Bosma bijvoorbeeld, is al sinds 1989 actief in de makelaardij. Tegenwoordig houdt ze zich als gecertificeerd makelaar en taxateur vooral bezig met woningen en ’boeren spultsjes’ in het buitengebied, maar ze kan zeker niet zonder de stad.

Jan de Witte

Jan de Witte, een geboren en getogen Liwwarder, heeft door eerdere functies bij o.a. de rechtbank veel juridische kennis. Als echt stadsmens kent hij Leeuwarden als zijn broekzak en hij is dan ook vooral actief in de stad.

Ieuwe Wijmenga

Ieuwe Wijmenga tot slot, onze jongste gediende, maar door zijn jaren lange ervaring als gecertificeerd makelaar, taxateur en financieel adviseur helemaal thuis in de woningmarkt van Leeuwarden e.o.

Klantenbeoordelingen

Klanten over ons op Funda

Verkoop gemiddelde: 10,0

18 september 2020

Een zeer goede makelaar die de verkopende partij volledig ontlast door o.a. goede communicatie, afspraken nakomen en deskundig advies. Dit geldt voor de voorbereidende werkzaamheden, de bezichtingen en de afrondende fase. Kortom een hele goede makelaar (echte toppers)!

Dhr. Andringa

Aankoop gemiddelde: 10,0

18 april 2020

Contact met makelaar super, ook alles netjes afgehandeld en mij ontzorgt! Makelaar beschikt over de expertise die ik zocht en dit stelde mijzelf gerust.Ik zou Bosma de Witte Makelaars dan ook zeker aanraden.

Dhr. Vermeulen (gerichte aankoop)